4rt CONCURS FOTOGRÀFIC

Us animem a participar en el 4rt concurs fotogràfic de la Farmàcia del Mar. L'objectiu del concurs és aconseguir una magnífica col·lecció de fotografies. Les fotografies guanyadores formaran part del calendari "Salut i Benestar" 2023 de la Farmàcia del Mar.

Aquest calendari l'obsequiarem durant les properes Festes Nadalenques.

Tu ets protagonista!

A partir del 19 de Novembre fins el 3 de Desembre serà el periode de votació per tal de seleccionar les 12 imatges que correspondran als 12 mesos de l’any. Cada persona podrà votar un màxim de 3 imatges.

3ª photocontest 2022

Bases del concurs

Participants:

Podrà participar qualsevol persona amb un màxim de 3 fotos enviades per persona.

Temàtica:

La fotografia ha d'il.lustrar i/o inspirar el concepte: "Salut i Benestar"

Qualitat:

Només s’acceptaran fotografies amb resolució suficient per ser reproduïdes a tamany DIN A4 en format horitzontal.

  • Si una imatge no té bona resolució no podrà participar en el concurs.

  • No s’accepten muntatges ni retocs.

  • L’ arxiu enviat ha de ser l’original en format jpg.

  • Important: Fotografia en format Horizontal

Enviament:

Les fotografies s’hauran d’enviar mitjançant la nostra web: www.farmaciadelmar.com/2022 o bé, pel correu electrònic concurs@farmaciadelmar.com, indicant:

  • Títol de la fotografia

  • Nom

  • Cognoms o alies

  • telèfon de contacte

  • correu electrònic

Per poder gaudir-les tothom, les fotografies es penjaran a la pàgina web www.farmaciadelmar.com. El procediment per fer-ho és senzill, en cas de dubtes, podeu enviar-nos un correu electrònic a salut@farmaciadelmar.com.

Termini:

El plaç màxim per enviar fotografies, finalitzarà el dia 18 de Novembre del 2022 a les 24:00 hores 🕛. Els guanyadors del concurs s’anunciaran el dia 4 de Desembre del 2022 mitjançant nota de manera individual a cada un dels premiats via mail/whatsapp/telèfon, segons ens ho hagi demanat.

Votacions:

Les votacions es realitzaran mitjançant de la pàgina web: www.farmaciadelmar.com/2022/vote o presencialment a la Farmàcia on es penjaran les fotografies. El plaç de votació serà del 18 de Novembre al 3 de Desembre del 2022.

Guanyadors:

Les 12 fotografies (rebudes dins el termini i la qualitat sol·licitada) que siguin més votades i d'autor diferents, seran les 12 imatges que il·lustraran els 12 mesos de l’any 2023 del calendari de la Farmàcia del Mar 2023. Els 12 autors seran obsequiats amb un regal.

Drets d’Imatge:

Els participants accepten cedir a favor de la Farmàcia del Mar, els drets de reproducció, distribució i comunicació pública de les fotografies guanyadores. La publicació de les fotografies guanyadores es farà sempre, citant el seu autor/àlies i el títol de la fotografia.

Dades de caràcter personal:

Les persones que enviïn imatges estan informades que al participar en el concurs Fotogràfic, promogut per la titular de l’oficina de Farmàcia, en cas de resultar escollides, estan d’acord que les seves dades de contacte siguin utilitzades per comunicar que han sigut scollides, i que la seva fotografia i nom poden aparèixer clarament identificables en les xarxes socials de la titular de l’oficina de Farmàcia. Sense aquest consentiment no es possible participar en el concurs fotogràfic. Els participants estan informats que per exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició al seu tractament, han de dirigir un escrit a Sílvia Ametlla Pallí, titular de l’oficina de Farmàcia del Mar, a l’adreça a baix detallada o per correu electrònic a salut@farmaciadelmar.com Els participants estan informats que poden presentar una reclamació davant l’AgènciaEspanyola de Protecció de Dades per l’ús indegut de les dades per part del responsable de tractament.

Acceptació:

La participació en el concurs implica el coneixement i l’acceptació de tots els apartats anteriors de les bases del mateix.